Fotografía i conservació Gall Fer i Sisó. Roger Sanmartí

Fotografia i conservació de Gall Fer i Sisó, un model de Turisme

Sala Cooperativa. Diumente 7 de juny de 10:00 a 12:00
Sala Cooperativa. Domingo 7 de junio de 10:00 a 12:00

 

RogerSanmartiRoger Sanmartí
www.photo-logistics.com

 

 

 

 

Sisó-GallferLes poblacions de moltes espècies de fauna lligades a activitats humanes estan en declivi. El desitjat equilibri entre desenvolupament socioeconòmic i conservació dels recursos naturals necessita accions decidides que harmonitzin tots dos objectius. En aquest sentit Photo Logistics treballa per acostar el turisme de fotografia de fauna a models de conservació. Exposarem la nostra experiència en dos àmbits tan diferents com les planes ceralistes de la Noguera i els boscos de pi negre de la part més alta del Solsonès.

A través de les nostres activitats amb sisó i gall fer com les dues espècies més emblemàtiques d’aquests hàbitats mostrarem com mirem de contribuir al a valoració de la fauna com a eina de desenvolupament local en estreta col·laboració amb administracions locals, propietaris i organitzacions que vetllen pel territori.

 

 

Per assistir a aquesta Masterclass, fes la teva reserva aquí. Només 50 places / Para asistir a esta Masterclass, haz tu reserva aquí. Sólo 50 plazas

 

Patrocinado por LOGO_PL

Photo Logistics és una empresa de serveis al fotògraf de natura. Som fotògrafs I per tant sabem què necessites per fer les teues sessions de fotografia de natura. Des del màxim respecte a les espècies fotografiades volem posar a l’abast dels fotògrafs de tot el món la possibilitat de treballar amb les espècies més interessants del sud d’Europa.

Col·laborem en projectes de conservació per espècies amenaçades en diversos àmbits (muntanya, zones estepàries i en general allà on podem ser útils amb el nostre treball). A Photo Logistics assumim un compromís ferm amb la conservaciñó mitjançant accions com ara el retorn econòmic d’una part dels ingressos als propietaris de les terres on es troben les espècies amenançades, la comunicació dels valors ambientals o la contribució a la millora de les condicions de vida en el medi rural gràcies a la ajuda que representa la nostra activitat per les economies locals. Entenem el desenvolupament rural, doncs, com una part de la conservació de la biodiversitat.

Photo Logistics treballa des dels principis de l’observació d’un codi ètic, sempre posem per davat el benestar dels animals fotografiats i els seua hàbitats, fins i tpt quan això implica deixar de fotografiar determinades espècies o en determinats hàbitats. Assumim, doncs, els codis ètics d’AEFONA , AFONIB i d’altres associacions i organitzacions de l’àmbit de la fotografia de natura.

TOTS ELS TALLERS SÓN GRATUÏTS / TODOS LOS TALLERES SON GRATUITOS
Els tallers es realitzaran en castellà / Los talleres se realizarán en castellano

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s