Fotoconnexió. Ricard Marco

Fotoconnexió, una associació cultural amb la finalitat d’investigar, conservar i difondre la fotografia i l’audiovisual. / Fotoconexión, una asociación cultural con la finalidad de investigar, conservar y difundir la fotogrfafía y el audiovisual

Presentació a càrrec de Ricard Marco, vicepresident de Fotoconnexió. / Presentación a cargo de Ricard Marco, vicepresidente de Fotoconexión.

Can Rajoler. Dissabte 6 de juny. De 18:00 a 19:00
Can Rajoler. Sábado 6 de junio. De 18:00 a 19:00

Ricard Marco

Fotoconnexió va ser creada a Barcelona l’octubre de 2011 per un grup de fotògrafs, arxivers, bibliotecaris, professors d’Història de l’Art, col·leccionistes i investigadors provinents de l’àmbit públic i privat, professional i amateur, amb l’interès comú per a l’estudi de la fotografia i l’audiovisual.

Durant aquests quasi quatre anys de funcionament, periodicament, es realitzen “Fototertúlies” amb forma de xerrades i conferències i els tallers “Fotos en Conserva”. Des de Fotoconnexió s’han organitzat exposicions, actes, jornades, visites guiades a exposicions i a centres professionals, publicacions i moltes col·laboracions amb altres entitats i institucions. Els treballs més destacats duts a terme per l’associació són la investigació sobre Fotografia Daguerre, un estudi de retrat fotogràfic centenari situat al barri de Sants de Barcelona i la recuperació i el tractament documental del fons fotogràfic Argelers de Francesc Boix realitzat conjuntament amb la Comissió de la Dignitat.

 

Xerrada sobre Fotoconnexio de Ricard MarcoFotoconexión fue creada en Barcelona en octubre de 2011 por un grupo de fotógrafos, archiveros, bibliotecarios, profesores de Historia del Arte, coleccionistas e investigadores provinientes del ámbito público y privado, profesional y amateur, con el interés común para el estudio de la fotografía y el audiovisual.

Durante estos casi cuatro años de funcionamiento, periódicamente, se realizan “Fototertulias” con forma de charlas i conferencias y los talleres “Fotos en conserva”. Desde Fotoconexión se han organizado exposiciones, actos, jornadas, visitas guiadas a exposiciones i a centros profesionales, publicaciones y muchas colaboraciones con otras entidades e instituciones. Los trabajos más destacados llevados a cabo por la asociación son la investigación sobre Fotografía Daguerre, un estudio de retrato fotográfico centenario situado en el barrio de Sants de Barcelona i la recuperación y el tratamiento documental del fondo fotográfico Argelers de Francesc Boix realizado conjuntamente con la Comisión de la Dignidad

 

Per assistir a aquest Taller, fes la teva reserva aquí. Aforament limitat a 300 places. / Para asistir a este Taller, haz tu reserva aquí. Aforo limitado a 300 plazas.

 

Patrocinado por fotoconnexio_logo_1

TOTS ELS TALLERS SÓN GRATUÏTS / TODOS LOS TALLERES SON GRATUITOS
Els tallers es realitzaran en castellà / Los talleres se realizarán en castellano

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s